zensky-magazin.sk
Pridať do: Obľúbených, Zoznamu, Facebooku, RSS

Zdravie »

7.2.2017 - Tuesday

Aj keď väčšina ľudí jakživ o tomto bambuckom masle nepočula, horúca novinka to nie je. Od pradávna sa v rovníkovej Afrike maslo používalo ako balzam na menšie popáleniny, pri reumatických ťažkostiach, bolestiach svalov ale aj …

Čítať celý článok »
Zdravie

Zdravie je to jediné čo máme, poďme sa o neho starať.

RECEPTY

Pochutnajte si na slovenskej, ale aj medzinárodnej kuchyni

VIP

Novinky a zaujímavosti zo sveta celebrít a šoubiznisu

Lifestyle

Novinky zo sveta životného štýlu

Fashion

Svet módy je plný zvratov, poďme sa na neho pozrieť bližšie

Home » RECEPTY, Zdravie

Babská poradňa v kuchyni

Článok napísal dňa 21.3.2013 - ThursdayŽiadny komentár

Prinášame Vám niekoľko typov do kuchyne.

1.) BANÁNY neznášajú nízku teplotu, preto ich neukladáme do chladničky, ale vešiame špičkou dole.

2.) Nakrájané banány neščernejú, ak ich pokvapkáme citrónovou šťavou.

3.) Banánová šupku dávame do pekáča, aby zmäklo mäso.

4.) Aby OVOCIE pri pečení koláča nekleslo na dno, obalíme ho v hladkej múke a položíme na cesto.

5.) Pri pečení koláčov môžeme mleté orechy nahradiť strúhankou osmaženou na masle.

Tags:

Nechaj komentár!

Pridajte svoj ​​komentár nižšie, alebo trackback z vašich vlastných stránok. Môžete si tiež Comments Feed RSS.

Držte sa témy. Žiadny spam.

Môžeš použiť tieto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto stránka podporuje Gravatar. Ak chcete získať svoj ​​vlastný celosvetovo uznávaný-avatar, zaregistrujte sa na Gravatar.