zensky-magazin.sk
Pridať do: Obľúbených, Zoznamu, Facebooku, RSS

Zdravie »

7.2.2017 - Tuesday

Aj keď väčšina ľudí jakživ o tomto bambuckom masle nepočula, horúca novinka to nie je. Od pradávna sa v rovníkovej Afrike maslo používalo ako balzam na menšie popáleniny, pri reumatických ťažkostiach, bolestiach svalov ale aj …

Čítať celý článok »
Zdravie

Zdravie je to jediné čo máme, poďme sa o neho starať.

RECEPTY

Pochutnajte si na slovenskej, ale aj medzinárodnej kuchyni

VIP

Novinky a zaujímavosti zo sveta celebrít a šoubiznisu

Lifestyle

Novinky zo sveta životného štýlu

Fashion

Svet módy je plný zvratov, poďme sa na neho pozrieť bližšie

Home » RECEPTY, z mäsa

Rímske kura

Článok napísal dňa 18.1.2012 - WednesdayŽiadny komentár

Suroviny:

1 kura

soľ

mleté korenie

2 PL masti

4 dkg slaniny

4 dkg šunky

2 strúčiky cesnaku

1 štipka majoránky

1 dcl vína, 25 dkg rajčín

Postup:

Kura rozdelíme na menšie kúsky, osolíme, okoreníme. Na rozohriatej masti opečieme nakrájanú slaninu, šunku, vložíme kúsky kuraťa, opečieme zo všetkých strán dozlata, pridáme nadrobno nakrájaný cesnak, majoránku, biele víno. Dusíme tak dlho, pokiaľ sa víno neodparí. Potom pridáme ošúpané a nakrájané rajčiny a dusíme na miernom ohni domäkka. Podľa potreby podlievame vývarom.

Prajeme Vám dobrú chuť!

Tags: , , ,

Nechaj komentár!

Pridajte svoj ​​komentár nižšie, alebo trackback z vašich vlastných stránok. Môžete si tiež Comments Feed RSS.

Držte sa témy. Žiadny spam.

Môžeš použiť tieto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto stránka podporuje Gravatar. Ak chcete získať svoj ​​vlastný celosvetovo uznávaný-avatar, zaregistrujte sa na Gravatar.