zensky-magazin.sk
Pridať do: Obľúbených, Zoznamu, Facebooku, RSS

Zdravie »

7.2.2017 - Tuesday

Aj keď väčšina ľudí jakživ o tomto bambuckom masle nepočula, horúca novinka to nie je. Od pradávna sa v rovníkovej Afrike maslo používalo ako balzam na menšie popáleniny, pri reumatických ťažkostiach, bolestiach svalov ale aj …

Čítať celý článok »
Zdravie

Zdravie je to jediné čo máme, poďme sa o neho starať.

RECEPTY

Pochutnajte si na slovenskej, ale aj medzinárodnej kuchyni

VIP

Novinky a zaujímavosti zo sveta celebrít a šoubiznisu

Lifestyle

Novinky zo sveta životného štýlu

Fashion

Svet módy je plný zvratov, poďme sa na neho pozrieť bližšie

Home » nátierky, RECEPTY

Pikantná rybacia nátierka

Článok napísal dňa 24.10.2011 - MondayŽiadny komentár

Suroviny:

2 konzervy rybičiek v paradajkovej šťave

1 majonéza

1 cibuľa

20 dkg Nivy

kečup

Postup:

Ryby z konzervy dáme do misky, roztlačíme ich vidličkou, pridáme nakrájanú cibuľu, majonézu, pridáme kečup podľa chuti a premiešame.
Natierame na pečivo, posypeme nastrúhanou nivou.

 

Prajeme Vám dobrú chuť!

Spríjemnite si varenie s novými, nápaditými a zábavnými receptami. Ak máte neobvyklý recept, s ktorým by ste sa milé kuchárky podelili, pošlite nám ho na: redakcia@zensky-magazin.sk a my Vám ho radi uverejníme. Tešíme sa na Vaše dobrôtky 🙂

Tags:

Nechaj komentár!

Pridajte svoj ​​komentár nižšie, alebo trackback z vašich vlastných stránok. Môžete si tiež Comments Feed RSS.

Držte sa témy. Žiadny spam.

Môžeš použiť tieto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto stránka podporuje Gravatar. Ak chcete získať svoj ​​vlastný celosvetovo uznávaný-avatar, zaregistrujte sa na Gravatar.