zensky-magazin.sk
Pridať do: Obľúbených, Zoznamu, Facebooku, RSS

Zdravie »

7.2.2017 - Tuesday

Aj keď väčšina ľudí jakživ o tomto bambuckom masle nepočula, horúca novinka to nie je. Od pradávna sa v rovníkovej Afrike maslo používalo ako balzam na menšie popáleniny, pri reumatických ťažkostiach, bolestiach svalov ale aj …

Čítať celý článok »
Zdravie

Zdravie je to jediné čo máme, poďme sa o neho starať.

RECEPTY

Pochutnajte si na slovenskej, ale aj medzinárodnej kuchyni

VIP

Novinky a zaujímavosti zo sveta celebrít a šoubiznisu

Lifestyle

Novinky zo sveta životného štýlu

Fashion

Svet módy je plný zvratov, poďme sa na neho pozrieť bližšie

Home » losos, RECEPTY

Capuccino z lososa

Článok napísal dňa 26.2.2012 - SundayŽiadny komentár

 

Capuccino z lososa na 4 porcie

Vývar z kosti z lososa  1liter

Smotana na šľahanie  0,2

Biele víno  0,2

Maslo  0,1

Zemiaky  0,5

Rukola na dekoráciu

Soľ, korenie, muškátový oriešok

Postup:

Kosti z lososa si uvaríme približne 30 minút s pridaním koreňovej zeleniny, cibule. Precedíme a vo vývare uvaríme očistené zemiaky. Po uvarení prilejeme biele víno, smotanu, maslo, krátko prevaríme a rozmixujeme, dochutíme soľou, korením, muškátovým orieškom a podávame napenene s kúskami obratého lososa, dekorujeme rukolou a čerstvo nastrúhaným muškátovým orechom.

 

Prajeme dobrú chuť!

Tags: ,

Nechaj komentár!

Pridajte svoj ​​komentár nižšie, alebo trackback z vašich vlastných stránok. Môžete si tiež Comments Feed RSS.

Držte sa témy. Žiadny spam.

Môžeš použiť tieto tagy:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Táto stránka podporuje Gravatar. Ak chcete získať svoj ​​vlastný celosvetovo uznávaný-avatar, zaregistrujte sa na Gravatar.